Hindistan cevizli parmak sarma; Yusufeli dut pestilinin, fındık ve bal ile buluşmuş halidir. İncecik pestillerin içerisine bal ve çifte kavrulmuş fındık ezmesi doldurulur ve parmak şeklinde sarılır. Ayrıca; üzeri hindistan ceviz ile kaplanıp farklı bir aroma kazandırılır. Dut pestili bal ve fındığın lezzetiyle buluşup tam bir enerji ve vitamin kaynağı haline gelir.
Erzurum’un İspir yöresindeki dutlar; tam mevsiminde toplanıp tek tek seçilerek özenle kurutulur. Kalitesi ile ön plana çıkan İspir dut kurusunu, çullama yapımında veya çay saatlerinde tüketebilirsiniz.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Diğer adı üvez olan kara hurma; Artvin Yusufeli çevresinde yetişen ve turuncu hurmanın kültürize edilmemiş hali olan, bir nevi yabani hurmadır. Mucizevi bir meyve olan kara hurma, tam bir şifa kaynağıdır. Oldukça meşakkatli bir süreçten geçerek sofralara ulaşır.
Livane; bölge köylerimizden bal alımı yapmadan önce bu balları tahlil ederek şeker ve çiçek miktarlarını kontrol ettirir. Kars yöremizin çok yüksek kalitede çiçek içeren ve şekersiz saf ballarını "Livane" güvencesiyle siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Livane doğal tereyağı; krema ve süt tozu içermeden tamamen sütün kendi yağıyla elde edildiğinden, eridiğinde tavada tortu ve kalıntı bırakmaz. Doğallığı, tadı ve kokusuyla da kolayca anlaşılan Livane doğal tereyağını; kahvaltılarınız ve yemekleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.