Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Bölgemizin özenle seçilen dutlarından elde edilen dut şırası, özel yöntemlerle kaynatılıp doğal karadut pekmezi halini alır. Kaynatırken kullanılan yöntemler pekmezi karartmaz ve pekmez vitamin değerlerini kaybetmez. Karadut pekmezi doğal ve şekersizdir.
Erzurum'un İspir ve Hınıs bölgelerinde arıcılık işi yapan ve uzun yıllardır tanıdığımız bir arkadaşımızın ürettiği karakovan balı, gerçekten piyasadaki ürünlerden çok ama çok daha kaliteli. Tamamen "Livane" güvencesi ile alıp keyifle yiyebileceğiniz hakiki karakovan petek baldır.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Livane; bölge köylerimizden bal alımı yapmadan önce bu balları tahlil ederek şeker ve çiçek miktarlarını kontrol ettirir. Kars yöremizin çok yüksek kalitede çiçek içeren ve şekersiz saf ballarını "Livane" güvencesiyle siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Ballarımız ticari balcılardan değil, kırsal alanda kendi ihtiyaç ve ilaçlık kullanım amacı ile bal üreten köylü tanıdıklarımızdan aldığımız ballardır. Miktarları az olup sınırlı sipariş verilebilir.
Bölgemizdeki dut ağaçlarından özenle toplanan dutlardan geleneksel yöntemlere bağlı kalınarak pekmez yapılır. Yaş dut kullanılarak yapılan pekmez tamamen saf ve katkısız olduğundan tazeliğini kaybetmez. Şeker ve tatlandırıcı içermez.
Bölgemizin mevsiminde toplanıp özenle seçilen ve kurutulan dutlarından elde edilen dut şırası, özel yöntemlerle kaynatılıp pekmez kıvamına gelir. Kaynatırken kullanılan yöntemler pekmezi karartmaz ve pekmez vitamin değerlerini kaybetmez. Tamamen doğal ve katkısızdır.