Ballı muska; Yusufeli dut pestilinin fındık ve bal ile buluşmuş halidir. İncecik pestillerin içerisine bal ve çifte kavrulmuş fındık ezmesi doldurularak lokmalık olacak şeklide kesilir. Dut pestili; bal ve fındığın lezzetiyle buluşup tam bir enerji ve vitamin kaynağı haline gelir.
Ballı sarma; Yusufeli dut pestilinin fındık ve bal ile buluşmuş halidir. İncecik pestillerin içerisine bal ve çifte kavrulmuş fındık ezmesi doldurularak lokmalık olacak şeklide kesilir. Dut pestili; bal ve fındığın lezzetiyle buluşup tam bir enerji ve vitamin kaynağı haline gelir.
Bölgemizde bulunan erik ağaçlarından toplanan eriklerden, tamamen geleneksel yöntemlere bağlı kalarak hazırlamış olduğumuz erik pestillerini, tazeliğini kaybetmeyecek şekilde özenle paketleyip en doğal ve katkısız haliyle beğeninize sunuyoruz.
Hindistan cevizli parmak sarma; Yusufeli dut pestilinin, fındık ve bal ile buluşmuş halidir. İncecik pestillerin içerisine bal ve çifte kavrulmuş fındık ezmesi doldurulur ve parmak şeklinde sarılır. Ayrıca; üzeri hindistan ceviz ile kaplanıp farklı bir aroma kazandırılır. Dut pestili bal ve fındığın lezzetiyle buluşup tam bir enerji ve vitamin kaynağı haline gelir.